Lugnt nattpass

Förra natten på jobbet var riktigt lugn. Eller ja, det var en del springande från akuten till röntgen och tillbaka fram till typ halv två, men efter det var sjukt lugnt. Hade typ två, tre jobb fram tills att jag slutade klockan sju. Satt kollade på bland annat fyra avsnitt av Turtles (från 1987) på den här sidan. :)
Vad kvavt det har varit på sjukhuset nu när det har varit så varmt ute. Man blir ju svettig av ingenting när man är där. Förstår inte hur de kan ha så dålig luft på ett sjukhus, måste ju finnas patienter som lider extra mycket på grund av det? Observera att jag inte gnällde på vädret! Det får gärna vara varmt ett tag till (bara för det är det mulet idag), men det skulle vara skönt om de hade lite bättre luftkonditionering på sjukhuset.

Sen imorse när jag skulle hem och kom ner till tunnelbanan så såg jag att det precis kom ett tåg, så jag började springa. När jag var några meter ifrån vagnen så stängdes dörrarna, så jag frågade föraren som stod utanför förarhytten om han kunde släppa in mig. Han bara tittade på mig som om jag var dum i huvvet och gick tillbaka in i förarhytten.
"J..vla *censur*", tänkte jag då... men sen struntade jag i det, satte igång Tom Pettys Anthology - Through the years på iPoden och väntade på nästa tåg. Jag hann till den bussen som jag ville hinna till, så det gjorde inget att tunnelbanenföraren var ett as. :)

Nu har jag bara tre nätter kvar att jobba, sen vet jag inte när jag jobbar natt nästa gång. Jobbar dag på onsdag och torsdag, sen är jag ledig ungefär två veckor. Det ska bli skönt.


Postat av: Axelina

Ohh vilken j*kla typ!! Jag springer aldrig efter bussar eller tåg...blir så förbannad när de bara stänger dörren, tittar på en och kör sen iväg. Sen får vi inte glömma alla som sitter på bussen/tåget och tittar sådär "menande" på en!*suck*


| http://axelinaa.blogg.se |
| 2007-08-10 - 18:22:27 |

Postat av: Allie

F*n vikket pucko. Tur du hann med den bussen du skulle med iaf. Gutt o va ledig ett tag kan jag tänka mig. =)


| http://blogg.passagen.se/tsjal |
| 2007-08-10 - 18:33:52 |

Kommentera här

Kära fjortisar!

Bespara mig era "Hej! Hur mår du idag? Kolla gärna min blogg på..."-kommentarer!

Allt annat är välkommet. :)


Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress (visas ej):

Din hemsida/blogg:

Din kommentar:

RSS 2.0
Jigsaw -