Trötta fötter

Idag hade jag min första "inskolningsdag" (av tre) på St. Görans sjukhus... fick gå tillsammans med en annan som jobbat där ett tag för att lära mig hur man hittar till olika avdelningar o.s.v.. Och jäklar vad mycket gångar, trappor, och hissar det var, jag kände mig helt vilsen ungefär första halvan av dagen. Kändes som värsta labyrinten. :D
Men sen andra halvan av dagen började det bli lite bättre, jag började kunna några vägar i alla fall, det är tur att jag har två dagar till på mig att lära mig allt bättre. :)
Känns för övrigt som att jag gått ungefär tre mil (ja, nästan i alla fall) sammanlagt idag, fötterna är helt slutkörda. Skulle vara skönt med ett fotbad (inga kommentarer på det nu, Tasty). Jag måste köpa ett par "riktiga" skor om jag får jobba där ofta sen.

När jag skulle hem sen hann jag precis till tåget från Stockholms central, bara för att jag var så smart och valde fel tunnelbanelinje in till centralen. Det finns två att välja på, på den ena linjen är det bara en station mellan Fridhemsplan (som jag åkte ifrån) och T-Centralen och den andra är det... ja, några fler, och jag tog så klart den andra. Fick springa som en tok bland allt folk på centralen och sen var jag helt slut typ halva tågresan (tar cirka 45 minuter) till Enköping. Slutsats: Jag borde motionera lite (mycket) mer. Haha.

På vägen hem från Enköpings station köpte jag mig en kebabtallrik med hem för, jag menar... trött som f..n och vrålhungrig, vem orkar laga mat då? Inte jag i alla fall. :D

Kebabtallrik
Inte ofta man får mer kebab än strips/ris. :)


Kommentera här

Kära fjortisar!

Bespara mig era "Hej! Hur mår du idag? Kolla gärna min blogg på..."-kommentarer!

Allt annat är välkommet. :)


Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress (visas ej):

Din hemsida/blogg:

Din kommentar:

RSS 2.0
Jigsaw -