Datorfritt

Oj, vad länge sen det är jag skrev här sist. 12 dagar. Anledningen till det är att jag knappt suttit vid min dator under de 12 dagarna. Skulle tippa att jag suttit här 4-5 timmar. Det är sjukt lite för att vara jag. Men det har varit skönt också, även fast jag inte har gjort så mycket annat. Den senaste tiden har det nästan blivit som ett beroende att slå på datorn så fort man kommit hem. Jag ska fortsätta att sitta här mindre, det är inte hälsosamt att sitta så många timmar i veckan som jag har gjort.

◊◊◊

Har jobbat den här helgen... och för en gång skull var det en ganska bra helg. Lagom mycket att göra med andra ord. Så borde det vara oftare. Nu är jag ledig imorgon, sen jobbar jag tisdag - torsdag, och så är jag ledig tre dagar. Det ska bli skönt.

◊◊◊

Var på en konsert i tisdags (Parkway Drive, Bury Your Dead, Suicide Silence & To Kill spelade). Jag stod längs fram vid staketet... och j..vlar vilket tryck det blev när Suicide Silence intog scenen. Shit, det var helt galet. Massa stagedives och jag fick ett par sparkar i huvudet när folk tog upp sig på scenen, haha. Det var rätt mycket stagedives och så under Bury Your Deads och Parkway Drives spelningar också, men trycket var ändå inte lika enormt.
Dagen efter hade jag ett antal blåmärken på min kropp. Värst var det på magen (stakethöjd), så fruktansvärt ömt var det, behövde knappt röra där så gjorde det ont. Det är hårt att gå på konsert. :D


Postat av: Allie

Ibland kan man behöva lite semester från datorn, det är som du säger att man ska nog försöka att inte sitta flera timmar fast det lätt kan bli just så. Trevligt ändå att ha dig tillbaka i
blogg-världen. =P


| http://whirlygirl.blogg.se |
| 2008-04-28 - 16:09:40 |

Kommentera här

Kära fjortisar!

Bespara mig era "Hej! Hur mår du idag? Kolla gärna min blogg på..."-kommentarer!

Allt annat är välkommet. :)


Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress (visas ej):

Din hemsida/blogg:

Din kommentar:

RSS 2.0
Jigsaw -