Vid portarna



I höstas meddelade de forna medlemmarna i At The Gates att de tänker återförenas för en sommarturné. Det var skapligt glädjande nyheter för många metallyssnare. Ni som inte har en aning om vad det är för band, läs här, så kanske ni förstår haussen som har varit. Jag kan också nämna att när Close-Up Magazine i sitt hundrade nummer listade de 100 bästa albumen mellan 1991-2008 så kom At The Gates sista album Slaughter of the soul på första plats.

När jag läste nyheten tänkte jag också (självklart), "Jag måste se dem!". I Sverige hade de bara en spelning bokad, på Sweden Rock Festival nere i Sölvesborg. När jag upptäckte det sjönk mina förhoppningar markant om att få se dem. Jag började istället fundera på att åka och se dem på Ruisrock i Åbo (Finland), på grund av att det var närmare och för att jag antagligen skulle kunna ha gratis boende. Men de planerna la jag också
på is...

Ni kanske kan ana hur glad jag blev när jag häromdagen hittade en spelning med At The Gates i STOCKHOLM på Ticnet.se! Idag fick jag dock lite panik när jag såg att biljetterna var slut... som tur var kunde man köpa biljett på Debasers hemsida, så jag köpte en på en gång. Jag kunde bara inte sumpa den här chansen.

I framtiden kommer jag kunna skryta om att jag, den sjätte september 2008, var på At The Gates sista spelning nånsin.



Kommentera här

Kära fjortisar!

Bespara mig era "Hej! Hur mår du idag? Kolla gärna min blogg på..."-kommentarer!

Allt annat är välkommet. :)


Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress (visas ej):

Din hemsida/blogg:

Din kommentar:

RSS 2.0
Jigsaw -