Lord K. Philipsson

Förra veckan var det en ny kille (Robban) som började på sjukhuset. Han jobbar nu på varumottagningen (eller transport, jag vet inte säkert), men den första veckan gick han med oss för att han skulle lära sig att hitta bra på sjukhuset. På onsdagen fick jag agera handledare, han gick alltså med mig hela dagen. Det visade sig att han är en riktig hårdrockare och har lyssnat på hårdrock hela sitt liv (37 tror jag att han är), så vi snackade musik nästan hela dagen. :D

I fredags var vi också på Tantogården och lyssnade på lite death metal (Facebreaker + Vicious Art + Valley of the Dead). Robban sa efter att Vicious Art hade spelat: "Kom så går vi och hälsar på Vicious Art!". Blyg som jag är sa jag bara, "Okej..." och följde tveksamt med. Vi hittade dock bara Jörgen Sandström (bas + sång) där inne. Bara och bara förresten, han är ju en levande legend inom den svenska metalscenen. Jag blev lite nervös, som jag alltid blir när jag träffar på kända personet etc:

Jörgen: Tja!
*Tar i hand*
Jag: Tja. Kim.
Jörgen: Hur tyckte du att det lät idag då?
Jag: Ehh... ja, det var skitbra!

Sen fick jag inte ur mig nåt mer. Haha.

Vi träffade också Kentha Philipsson som spelar i några svenska band. Jag var lika nervös när jag träffade honom, men det släppte väl lite när vi stod och pratade med honom. Eller jag skrattade mest, riktigt skön snubbe!
Han är väldigt stor också (Han står till vänster på den här bilden), så när han gav mig en kram så kändes det som att jag skulle gå sönder. Hahaha...

◊◊◊

Idag är det äntligen hockey på Hovet igen. Det var uppehåll för en landslagsturnering hela förra veckan så man har lite abstinens nu. Jag tycker också att det är dags för Djurgår'n att vinna nu... har blivit en del förluster i rad nu.


Postat av: Jacob

Shit vad nice att träffa dom grabbarna! Själv lyssnar jag mer på Black metal än death metal, men måste säga att det finns väldigt bra svensk death metal ändå ;)

Fast det närmsta jag kan komma death metal inom min musiksmak är väl Amon Amarth..


| http://greyshades.blogg.se/ |
| 2008-11-15 - 15:23:17 |

Kommentera här

Kära fjortisar!

Bespara mig era "Hej! Hur mår du idag? Kolla gärna min blogg på..."-kommentarer!

Allt annat är välkommet. :)


Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress (visas ej):

Din hemsida/blogg:

Din kommentar:

RSS 2.0
Jigsaw -