Haaiii ya!

Ned Kelly

Filminfo: Berättelsen om Australiens mest kända bandit. Mellan åren 1878-1880 gäckade han och hans gäng den australiska polisen i nordöstra Victoria, medan lokalbefolkningen hyllade honom som en hjälte. Tillsammans med sin bror Dan (Laurence Kinlan) och två vänner bildade han ett banditgäng som drog runt och rånade banker. Ned Kelly blev med tiden allt mer våghalsig och tog vid ett tillfälle en hel stad som gisslan.

Kommentar: En sån där film som känns varken dålig eller jättebra. Nånting annat kommer jag inte på att skriva.










Kung Fu Panda

Filminfo: Po är en slö Panda som tillbringar dagarna med att lata sig och göra ingenting. Hans behagliga liv tar dock raskt slut när hans hem, Fredens Dal, måste räddas från en ondsint inkräktare, snöleoparden Tai Lung. Po tvingas lära sig slåss och bli en Kung Fu Master.

Kommentar: Riktigt, riktigt bra! Jag och brorsan satt och skrattade så vi fick ont i magen vissa stunder. Jack Black passar utmärkt som Pos röst. Bästa animerade filmen sen Finding Nemo. Rekommenderas starkt.











Stuck

Filminfo: En ung kvinna från medelklassen kämpar på med sitt jobb och med sin pojkvän. Hennes liv förändras dramatiskt en kväll när hon kör på en hemlös man. Mannen fastnar i hennes vindruta, men istället för att köra honom till sjukhus åker hon hem och lämnar bilen i garaget med mannen fastklämd och blödande.

Kommentar: Hade verkligen högre förväntningar på den här. Det kunde ju ha blivit nåt riktigt bra av storyn, som faktiskt är ganska bra. Men skådespelarinsatserna... Mena Suvari och Stephen Rea får godkänt, men resten är ju bara skit! Störde mig speciellt på pojkvännen. Seriöst, hittade de ingen bättre? Filmen får godkänt i betyg, men verkligen inte mer.










Kommentera här

Kära fjortisar!

Bespara mig era "Hej! Hur mår du idag? Kolla gärna min blogg på..."-kommentarer!

Allt annat är välkommet. :)


Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress (visas ej):

Din hemsida/blogg:

Din kommentar:

RSS 2.0
Jigsaw -