Skink- och basilikasås
Idag åt jag spaghetti med skink- och basilikasås till middag. Väldigt gott och lätt att laga (som vanligt). :)
Skink- och basilikasås - 4 portioner
Du behöver...
...200 gram rökt skinka eller kassler
...1 vitlöksklyfta
...2½ matskedar vetemjöl
...5 deciliter mjölk
...1 köttbuljongtärning
...2 teskedar senap
...1 matsked torkad basilika
Skink- och basilikasås - 4 portioner
Du behöver...
...200 gram rökt skinka eller kassler
...1 vitlöksklyfta
...2½ matskedar vetemjöl
...5 deciliter mjölk
...1 köttbuljongtärning
...2 teskedar senap
...1 matsked torkad basilika
- Skär skinkan/kasslern i småbitar och hacka vitlöken.
- Fräs skinkan/kasslern och vitlök i smör i en gryta/stekpanna.
- Rör i mjölet och späd med mjölken.
- Tillsätt buljongtärningen, senap och basilika.
- Låt såsen koka 3-5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
- Servera med valfri pasta.
Ser ut som en spya men sådana röror är förjävligt goda.
Postat av: Punkie
Värsta kocken ju :D Ser mumma ut *tummen upp*
Postat av: Samira
Ser mumsigt ut.. :D
Grattis än en gång!
Postat av: Johanna
Det ser inte så gott ut men låter desto trevligare, har sparat receptet och ska testa det nån dag! :)
Postat av: Fabz
har du eller ska du äta... hihi
Postat av: Dirty