Dark Tranquillity!

Igår var jag på Nalen... för hårdrockskonsert. Blofly och Sonic Syndicate var förband och Dark Tranquillity var huvudband! Den här dagen hade jag väntat på ganska länge. Älskar verkligen deras "melodiska dödsmetal".

Hade inte hört Blofly innan och... de var väl okej. De spelar metal/grunge enligt deras MySpace.

Det andra förbandet, Sonic Syndicate, såg jag i Malmö för några veckor sen. Och jag måste säga att de är riktigt bra live redan och kommer antagligen att bli ännu bättre! Ett nytt favoritband hos mig.

Huvudbandet då? Vad ska jag säga... fruktansvärt bra! Det märktes att de har hållt på länge. Mikael Stanne (sångaren) hade verkligen bra kontakt med publiken... han gjorde bl.a. ett stagedive. :)

Vilket j..vla tryck det blev i publiken när de började spela. Första tredjedelen (typ) av spelningen var det ett jäkla drag i publiken (i alla fall i den delen där jag stod) och det hoppades och sprangs runt och... Men sen blev det lite lugnare (verkligen inte lugnt, men inte samma ös) eftersom att det var så sjukt varmt där inne och folk blev väl trötta, jag var i alla fall helt slut. Min t-shirt var helt blöt efter, haha. Men det spelar ingen roll, för det var en mycket bra spelning av Sonic Syndicate och Dark Tranquillity!
Och idag är jag jättestel i nacken, haha. Så blir det när man headbangar lite för mycket och för hårt. :D

Det blev inte så många/bra bilder. För det var så "jobbigt" ljus där inne så det var svårt att få bra skärpa på bilderna utan blixt (eftersom jag inte är så bra på alla kamerainställningar ännu), så jag fick ta med blixt... och då blir det ju inte så bra. Men här är lite bilder i alla fall:

Innan (Den fina scenen och en t-shirt som jag köpte)



Blofly



Sonic Syndicate



Dark Tranquillity





Postat av: Maria

'cuz I'm a hiphoper, yes I am! =D=D


| http://www.hos-emen.se |
| 2007-09-08 - 09:57:15 |

Kommentera här

Kära fjortisar!

Bespara mig era "Hej! Hur mår du idag? Kolla gärna min blogg på..."-kommentarer!

Allt annat är välkommet. :)


Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress (visas ej):

Din hemsida/blogg:

Din kommentar:

RSS 2.0
Jigsaw -