Tung dag

Sista delen av gårdagen var inte bra. Ganska värdelös rättare sagt. Det började med att Djurgården spelade skitdåligt (i alla fall offensivt) de två sista perioderna mot Frölunda. Matchen slutade med en 0-3-förlust. Aldrig kul med sånt.
Sen var matchen slut så tidigt så jag trodde att jag skulle hinna med en tidigare buss än vanligt, så jag sprang hela vägen till tunnelbanan... för att upptäcka att nästa tåg kommer om sex minuter. Typiskt. Jag försökte med att ta spårvagnen bredvid som tar en lite annan väg, men den går dock inte ända fram till busstationen, hoppades att den skulle köra ikapp nåt tunnelbanetåg. Men det gjorde den såklart inte. Det slutade med att jag missade den tidigare bussen med bara tio minuter. Nästa gick om tjugo. Jag var trött och irriterad.
Till råga på allt kände jag lite obehag i magen. Men jag köpte en ProViva så jag slapp det efter en stund
i alla fall.

Dagens arbetspass var väldigt tungt, inte för att det var så extremt mycket att göra, utan för att jag var så himla trött och seg. Hade en ny kille som gick med mig hela dagen också (inskolning), och då kan man ju inte bara köra sitt eget race... man måste tänka på att förklara hur allt fungerar och så. Det tog lite extra
på krafterna.
Förhoppningsvis blir morgondagen lite lättare. Jag har i alla fall lite sovmorgon.

◊◊◊

Igår på matchen köpte jag en 50/50 lott. Ena hälften av lottintäkterna går till Djurgården Hockey och andra hälften till en ensam vinnare i publiken. Numret på vinstlotten blev 8824. Jag hade 8830. Varför ska jag alltid vara så nära? Precis som när jag spelade på Stryktipset senast. Då fick jag tolv rätt, tack vare att en match avgjordes med tio minuter kvar. Jag är hellre långt ifrån att vinna än jättenära.

◊◊◊

På bussen på väg hem idag fick jag världens nysattack, som kom från ingenstans. Jag lovar att jag nös minst 10 gånger på raken, skulle inte bli förvånad om nån sa att det var 15 gånger. Tur att det inte var så mycket folk runt mig i alla fall, det var tillräckligt pinsamt som det var.


Postat av: Samira - Tråkbloggen

Ibland undrar jag om du bara har en jävla massa otur... :S


| http://samira.nu |
| 2008-01-16 - 09:30:46 |

Postat av: Allie

Typiskt med lotten, antingen ska man vinna eller inte va ens inärheten.


| http://whirlygirl.blogg.se |
| 2008-01-16 - 11:49:24 |

Kommentera här

Kära fjortisar!

Bespara mig era "Hej! Hur mår du idag? Kolla gärna min blogg på..."-kommentarer!

Allt annat är välkommet. :)


Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress (visas ej):

Din hemsida/blogg:

Din kommentar:

RSS 2.0
Jigsaw -