Sanslöst

Helt sanslös match igår. Kroatien - Turkiet alltså (kvartsfinal i fotbolls-EM, för de som inte vet). Det var 0-0 efter ordinarie tid, så det blev förlängning. När det bara var några minuter kvar stod det fortfarande 0-0, så jag tänkte: "Det här blir nog straffar". Men, när det är en minut kvar, gör Kroatien mål på grund av en liten utflykt av Turkiets målvakt (klantigt). Då tänkte jag (och förmodligen de flesta andra): "Jaha, det var det. Kroatien vidare". Men! I sista sekunden under förlängningens tilläggstid gör turkarna mål! "Det är ju helt otroligt", tänkte jag. Och sen vinner de på straffar. Helt makalöst. Det ska ju inte gå, men likförbannat gjorde de det.
Nu får Turkiet möta Tyskland i semifinal. Jag skiter fullständigt i hur den matchen går, har aldrig gillat varken Tyskland eller Turkiet.

Idag är det Holland - Ryssland. Det kan bli en rolig match. Båda lagens offensiva kvaliteter är... skapligt bra.