Två filmer på bio

21 21

Filminfo: Filmen är baserad på en sann historia om sex MIT-studenter som startar en blackjackklubb med en excentrisk ledare. Klubben utvecklas från ett korträkningsexperiment till en hel grupp med kortspelsexperter och ett system för att satsa högt och vinna stort. De åker till Las Vegas för att vinna över tre miljoner dollar. Deras framgångar tar dem dock även till Las Vegas undre värld som inte ser på blida ögon på de som försöker lura sina casinon på pengar.

Kommentar: Efter att jag hade sett trailern till den här blev jag genast sugen på att se den, dels för att Kevin Spacey är med i den och dels för att den verkade bra. Och det var den, jag var inte uttråkad en sekund i biosalongen. Spacey var som vanligt bra och Jim Sturgess, som jag inte alls kände till innan, var också ganska bra. Rekommenderas.

4Pusselbitar



IronManIron Man

Filminfo: Miljardären och vapentillverkaren Tony Stark konfronteras med sina forna synder efter att ha blivit skadad av ett av sina egna vapen. Utrustad med en högteknologisk skyddsdräkt blir han Iron Man och börjar bekämpa ondskan över hela världen.

Kommentar: Den här hade jag förväntningar på. Trailern var nämligen riktigt bra och jag såg mycket fram emot den. När jag väl såg den blev jag inte besviken, men fick ändå inte den där "Wow!"-känslan. Men den får ändå bra betyg för att underhållningsnivån var hög.

4Pusselbitar









Kommentera här

Kära fjortisar!

Bespara mig era "Hej! Hur mår du idag? Kolla gärna min blogg på..."-kommentarer!

Allt annat är välkommet. :)


Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress (visas ej):

Din hemsida/blogg:

Din kommentar:

RSS 2.0
Jigsaw -