Nånting har hittat oss...

The Bank Job

Filminfo: I september 1971 grävde sig tjuvar in i bankvalvet i en bank på Baker Street i London och länsade bankboxarna på kontanter och juveler värda över tre miljoner pund. Inget av bytet återfanns. Ingen arresterades. Bankrånet hamnade på förstasidorna under några dagar och försvann sedan...

Kommentar: Ganska bra film faktiskt. Jason Statham är väl inte världens bästa skådespelare, men ibland lyckas han om han får en passande roll. Det tycker jag att han har i den här. Bra underhållning, tiden gick rätt snabbt.










Dumb & Dumber

Filminfo: De här två dumskallarna har ett sammanlagt IQ som vida understiger deras skonummer! Under en resa till Aspen, Colorado gör dessa världshistoriens dummaste killar de dummaste saker man kan tänka sig.

Kommentar: Vad ska man säga? En av de bästa komedierna som gjorts, helt klart. Har du inte sett den måste du se den!














Baby Mama

Filminfo: Kate är en karriärkvinna som känner att den biologiska klockan börjar ticka. Hon är singel kan inte få barn. Hon beslutar därför att skaffa en surrogatmamma som får flytta in hos henne tills barnet är fött. Detta visar sig vara ett stort misstag, Angie är Kates raka motsats, vilket bidrar till att samboskapet blir en rejäl prövning.

Kommentar: Det finns ju en hel drös med den här typen av komedier, en del bättre och en del sämre. Den här tillhör nog de förstnämnda. Man fick sig några skratt, särskilt när Amy Poehler var inblandad.











The Happening

Filminfo: En familj flyr från en naturkatastrof som i stora skalor är förödande för männskligheten. En gymnasielärare, Elliot Moore, försöker lista ut hur man ska lösa problemet som människan har ställt till med.

Kommentar: Ännu en besvikelse från M. Night Shyamalan. Det här kunde verkligen ha blivit mycket bättre... storyn är ju egentligen bra. Tycker också att skådespelet var lite b.













Cloverfield

Filminfo: En monsterattack drabbar New York och historien berättas utifrån en liten grupp människors perspektiv.

Kommentar: Den här gillade verkligen. Fotot de kör med här skapar en speciell känsla, det blir liksom mer realistiskt, trots att det är sci-fi. Sen var den också precis lagom lång.














Postat av: Allie

Jag som sett fram emot The Happening, detta låter ju inge bra... =/


| http://whirlygirl.blogg.se/ |
| 2008-11-03 - 17:20:48 |

Postat av: Punkie

Håller fullkomligt med om både The Happening och Cloverfield :)



Och Dum och Dummare såklart :D


| http://extremepunkie.blogg.se/ |
| 2008-11-03 - 18:19:01 |

Postat av: Sandra

Dum och dummare kan man bara älska <3

The happening verka ju inte så bra då, men sa se den iaf får vi se :)


| http://ontheway.blogg.se/ |
| 2008-11-04 - 12:41:29 |

Kommentera här

Kära fjortisar!

Bespara mig era "Hej! Hur mår du idag? Kolla gärna min blogg på..."-kommentarer!

Allt annat är välkommet. :)


Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress (visas ej):

Din hemsida/blogg:

Din kommentar:

RSS 2.0
Jigsaw -