Inga mästerverk

Beck - I stormens öga [Trailer]

Filminfo: Gunvald Larsson träffar en kvinna som han inte sett på tio år och dras snabbt in i hennes dolda förflutna. En grupp miljöaktivister som utger sig för att vara fridfulla planerar en terroristattack.

Kommentar: Helt okej film. Det märktes att de hade haft större budget än tidigare när de gjorde den här.


Falling Down

Filminfo: En kontorist får nog, lämnar sin bil mitt i morgonköerna och beger sig till fots genom Los Angeles. Hans färd blir en psykologisk rysare när han kommer allt närmare undergången.

Kommentar: Läste en kommentar om den här på Filmtipset som var klockren: Bärsärkagång i all ära, men den här filmen var inte så bra som jag hade hoppats på. Det är en cool idé som tyvärr inte tas till vara på ordentligt. Trots detta är det ändå en bra och sevärd film, särskilt på grund av en lysande Michael Douglas.

Killshot [Trailer]

Filminfo: Det gifta paret Carmen och Wayne Colson blir vittnen till ett brott och blir placerade i ett vittnesskyddsprogram. När de tror att de är helt säkra får de reda på att de har blivit måltavlor för en erfaren lejd mördare och psykopatisk nybörjarmördare. De inser också att vittnesskyddsprogrammet inte alls håller dem säkra.

Kommentar: Näe, det här var verkligen ingen höjdare. Tyckte mest att den var allmänt seg. Joseph Gordon-Levitt är dock bra som den psykopatiske nybörjarmördaren.
Duplex

Filminfo: Ett par hittar sin drömlägenhet, med bara en liten hake, den gamla damen som bor i våningen ovanför. Med avsedd tydlighet visar hon snart sina nya grannar vad det kostar att bo i sin drömvåning.

Kommentar: Det här var väl en typisk Ben Stiller-film. En rätt okej komedi med andra ord.I Love You, Man [Trailer]

Filminfo: Peter Klaven är en man utan vänner som går på en serie av "mandates" för att hitta en bestman till sitt bröllop. När han väl hittat en bestman-vän sätter denna nya vän hans relation med fästmön på prov.

Kommentar: Ganska rolig faktiskt. Jason Segel är bäst, men Paul Rudd är inte dålig han heller.Powder Blue [Trailer]

Filminfo: En begravningsentreprenör, en före detta brottsling, en självmordsbenägen före detta präst och en strippa förs samman på grund av olika omständigheter.

Kommentar: Jag gillar dystra filmer, och det här var en sån. Men den tillhör inte de bästa jag sett i "genren".


Postat av: Samira

NEJ NEJ NEJ!!! I love you man är en klockren 4,5a!!! Jason Segel är min blivande man!


| http://samira.nu |
| 2009-08-24 - 13:36:11 |

Kommentera här

Kära fjortisar!

Bespara mig era "Hej! Hur mår du idag? Kolla gärna min blogg på..."-kommentarer!

Allt annat är välkommet. :)


Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress (visas ej):

Din hemsida/blogg:

Din kommentar:

RSS 2.0
Jigsaw -