3 + 2 + 4 = 9

Body Of Lies [Trailer]

Filminfo: CIA-agenten Roger Ferris får upp ett spår till terroristledare som misstänks sköta sina operationer från Jordanien. När Ferris tänker ut en plan för att infiltrera hans nätverk måste han först få stöd från CIA-veteranen Ed Hoffman och hans team. Ferris frågar sig själv hur mycket han kan lita på dem utan att äventyra hela operationen, och sitt eget liv.

Kommentar: Temat i den här filmen är väl inte direkt nåt nyt och den var lite seg emellanåt, men den får ändå godkänt. Helt okej film.










Madagascar: Escape 2 Africa [Trailer]

Filminfo: Djuren från New Yorks Central Park Zoo försöker i denna uppföljare ta sig från Madagaskar tillbaka till New York. De lyckas ta sig från ön och de ser fram emot att komma hem till Central Park Zoo, men istället hamnar de i Afrika, där Alex träffar resten av sin familj.

Kommentar: Jag tycker inte att den här var så bra, den första filmen var mycket roligare. Den här var bitvis lite långtråkig till och med.












Death Race [Trailer]

Filminfo: Trefaldige vinnaren av Speedway, Jensen Ames, blir oskyldigt dömd for mord. For att släppas fri tvingas han delta i ett så kallat Death Race mot andra kriminella.

Kommentar: Trots att det här var en film som mest innehöll en massa explosioner och våld så gillade jag den... mycket. Ibland är det skönt att bara kolla på en film utan att behöva tänka så mycket, den här var perfekt för det. Jason Statham passar utmärkt till actionfilmer.











Postat av: Allie

Vill se alla tre. Har nyligen fått upp ögonen för Jason Statham, han e grym i actionfilmer o rätt rolig också. Enhumorn som passar till action. :D


| http://whirlygirl.blogg.se/ |
| 2009-02-25 - 22:39:41 |

Kommentera här

Kära fjortisar!

Bespara mig era "Hej! Hur mår du idag? Kolla gärna min blogg på..."-kommentarer!

Allt annat är välkommet. :)


Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress (visas ej):

Din hemsida/blogg:

Din kommentar:

RSS 2.0
Jigsaw -