Kläder, IKEA och chipssug

Idag gjorde jag inte så mycket hemma innan jag åkte till jobbet. Jag plockade in lite kläder i garderoben... och upptäckte att jag hade en hel IKEA-kasse med kläder som jag aldrig mer kommer att använda. Jag ska fråga brorsorna om de vill ha nånting, resten lämnar jag på Myrorna, eller nåt.
Sen räknade jag hur många band t-shirts jag har... och... jag vågar nästan inte skriva hur många det var. Det var nästan 30 stycken, TRETTIO! Helt sjukt. I fortsättningen när jag går på konserter ska jag bara köpa en tröja om jag verkligen vill ha den/dem, tvekar jag lite så köper jag ingen, annars skulle jag väl ha halva lägenheten full av tröjor snart.

◊◊◊

Tre gånger har jag åkt från jobbet till dit jag bor nu, på morgonen. En gång missade jag nästan tåget vid bytet jag måste göra och två gånger har jag nästan missat att gå av vid "min" station på grund av att jag slumrat till. Att missa ett tåg är väl inte hela världen men att åka förbi stationen vore jobbigare... och fruktansvärt irriterande. Jag hoppas verkligen att det inte kommer att hända. När jag åker hem från jobbet på morgonen vill jag ju bara hem och sova så fort det bara är möjligt.

◊◊◊

Jag är sugen på chips. Det skulle vara gott med chips. Jag vill ha chips. Jag vill ha chips NU!
På måndag ska jag köpa chips.

◊◊◊

Imorgon blir det en tripp till IKEA. Jag måste ha lite möbler, annars kan jag inte börja packa upp från flyttkartonger. Det kommer säkert vara mycket folk, men det bryr jag mig inte om. Jag måste som sagt dit.

◊◊◊

Förra natten var en jobbig natt. Det var så mycket i början av natten så att jag var jättetrött resten av natten. De sista två timmarna blev jag asförbannad så fort jag fick en sökning. Den här natten har börjat lugnare, det vore skönt om det höll i sig.


Postat av: Niklas

Chips is shit maaan, I'm telling you, chips is shit...


| http://sjokan.blogg.se/ |
| 2009-02-09 - 01:28:49 |

Kommentera här

Kära fjortisar!

Bespara mig era "Hej! Hur mår du idag? Kolla gärna min blogg på..."-kommentarer!

Allt annat är välkommet. :)


Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress (visas ej):

Din hemsida/blogg:

Din kommentar:

RSS 2.0
Jigsaw -