Helt okej underhållning

Bolt [Trailer]

Filminfo: Bolt är en herdehund som under hela sitt liv spelat en hund med superkrafter i en TV-serie. När han av en händelse kommer bort från studion träffar han Mr. Mittens (i själva verket en katthona) och hamstern Rhino. Det går snart upp för Bolt att han faktiskt inte har superkrafter och att TV-serien inte är på riktigt.

Kommentar: Helt okej film. Det är inte det bästa från Disney, men det har kommit mycket sämre från Disney också. Hamstern Rhino var nog roligast i filmen.











Quantum Of Solace [Trailer]

Filminfo: Sveket av Vesper lämnar Bond driven av en personlig agenda att hitta mannen bakom allt. Tillsammans med M börjar de med Mr. White, men ganska snart inser de bägge att allt är mycket större än vad man anat. Än en gång tas Bond över hela världen, denna gång i jakten på Dominic Greene, en miljökämpe, med kopplingar till en blivande diktator i Bolivia. Till Bonds hjälp kommer Camille, även hon driven av ett personligt skäl.

Kommentar: De flesta Bond-filmer är rätt bra underhållning, mycket explosioner och så vidare. Men det stannar väl där, bra underhållningsvärde. Det var samma med den här.











Kommentera här

Kära fjortisar!

Bespara mig era "Hej! Hur mår du idag? Kolla gärna min blogg på..."-kommentarer!

Allt annat är välkommet. :)


Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress (visas ej):

Din hemsida/blogg:

Din kommentar:

RSS 2.0
Jigsaw -