Regnig festival


Jag var ju på Rockweekend i Kilafors i helgen. Andra festivalen för mig det här året. Som jag skrev här ställde det stora dragplåstret för mig, Arch Enemy, in. Så jag var inte lika sugen på att åka iväg på fredagen.
Men... den första spelningen som vi såg var den med Mustasch på scenen. Och som de levererade, jag blev minst sagt positivt överraskad direkt under första låten. De var ju skitbra live! Bättre än när man har lyssnat på stereon här hemma. Till stor del tack vare frontmannen (sångaren och gitarristen) Ralf Gyllenhammar. Vilken stjärna! Han lockade fram en hel del skratt. När spelningen var slut tänkte jag, "Jag ska se dem igen!". De gjorde så att hela helgen ändå blev lyckad, kan man säga.

Sen såg vi inte så mycket av banden som också spelade på fredagen, bara delar av några gig. Tre av oss (av fem) gick och la sig redan vid halv tolv, typ. Just det, jag åt vildsvinskebab också. Ljuvligt...

Lördagen blev inte så rolig, tack vare att det regnade typ halva dagen, så man tillbringade mycket tid liggandes i tältet. Men till kvällen blev det bättre väder, så vi gick bland annat och såg festivalens "stora dragplåster" Alice Cooper. Ja, gubben lever ännu. Haha. Och han bjöd på en skaplig show. Mycket teater... han blev bland annat hängd på scenen. Jag undrar fortfarande hur det gick till, för det såg väldigt verkligt ut.

Helt okej festival, med andra ord!

◊◊◊

För ett par veckor sen såg jag att Flogging Molly, Millencolin och Opeth ska spela på årets Malmöfestival. Typiskt, tänkte jag då, för jag antog att jag jobbar de dagarna. Men idag när jag tittade på festivalprogrammet upptäckte jag till min glädje att jag är ledig de dagarna. Det måste ju bli en resa ner dit. Har ju till och med gratis boende där. Sen skulle det bli kul att se Opeth, eftersom de ställde in på Metaltown.

◊◊◊

Jag och brorsan var på bio igår (Hancock). Vi tog hans bil ändra fram till tunnelbanestationen, skönt att komma hem snabbare, tänkte han (och jag). Sen när vi är på väg hem och går från tunnelbanan till parkeringen där vi ställde bilen så stod inte bilen kvar. "Va?!", sa båda typ samtidigt. Det var nån som hade stulit bilen! Så han ringde hem och berättade och så ringde de och polisanmälde det.
Idioter. Kunde de inte ha tagit nån annans bil (eller låtit bli det helt)?


Kommentera här

Kära fjortisar!

Bespara mig era "Hej! Hur mår du idag? Kolla gärna min blogg på..."-kommentarer!

Allt annat är välkommet. :)


Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress (visas ej):

Din hemsida/blogg:

Din kommentar:

RSS 2.0
Jigsaw -