Jigsaw
Kasslerjambalaya
Dagens middag bestod av kasslerjambalaya. Det är väldigt gott och enkelt att tillaga... passar utmärkt för en latmask som mig, haha. Här är receptet (tack för det, Tasty ;)):

Kasslerjambalaya - 4 portioner

Du behöver...

...3 deciliter långkornigt ris
...4 deciliter vatten
...1/2 tesked salt
...500 gram krossade tomater smaksatta med chili
...2 paprikor i olika färger
...1 morot (Egentligen ska det vara nån lök, men det tycker inte jag om.)
...500 gram kassler
...Tabasco

  • Lägg riset i en panna/kastrull och häll över tomatkross, vatten och salt. Låt koka cirka 10 minuter under lock.
  • Skölj, kärna ur och strimla paprikorna. Skala och skär moroten. Strimla kasslern.
  • Blanda ner paprika, morot och kassler i pannan/kastrullen och låt koka ytterligare cirka 10 minuter. Stänk gärna över några droppar tabasco.
  • Servera kasslerjambalayan med mer tabasco för den som så önskar, gräddfilsklick och bröd.
Jambalaya