Pissig arbetsdag

Det har varit en jobbig helg på jobbet. Det är så mycket sjukdomar, ledighet et cetera så vi var en man kort både idag och igår. Igår var det mycket att göra, idag var det ännu mer. Det fanns jobb att göra nästan konstant, så om man inte hade tagit en liten rast själv så hade man gått nästan hela dagen. Jag tycker verkligen inte om såna dagar. Humöret är inte direkt på topp då. Det var fruktansvärt skönt att komma hem och verkligen få slappna av ordentligt.

◊◊◊

Imorgon ska jag på förhandsvisning av Beck - I stormens öga. Ska bli intressant att se om kvalitén på filmen är bättre nu när de bara gjort två filmer samtidigt. Tidigare (med Haber som Beck) har de ju gjort åtta åt gången.

Jag slutar 17.00 imorgon, men filmen börjar inte förrän 21.00. Undrar vad jag ska göra de timmarna, först funderade jag på om jag ska gå och se nån annan film på bio innan, men nu när jag kollade så är det inte så mycket som går den tiden. Ska nog ta en promenad i Gamla stan istället, med kameran. Det kan bli bra.

◊◊◊

Snart dags för herrarnas final på 100 meter i friidrotts-VM.
Känns som att Usain Bolt kommer att förnedra de andra finalisterna.
Postat av: Mikaela

Du ska vara väääldigt glad!!!!! haha hemskt:S sen de värsta onda kan komma plötsligt och försvinna lika fort som de kom..:S


| http://mikaelaelisacharlotte.blogg.se/ |
| 2009-08-16 - 21:40:03 |

Kommentera här

Kära fjortisar!

Bespara mig era "Hej! Hur mår du idag? Kolla gärna min blogg på..."-kommentarer!

Allt annat är välkommet. :)


Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress (visas ej):

Din hemsida/blogg:

Din kommentar:

RSS 2.0
Jigsaw -