Tisdagstema vecka 17

Tema: Rörelse

Jag fick ett förslag från Charlotte om temat rörelse, och eftersom det är nästan två år sedan vi hade det temat så tycker jag att det är en utmärkt idé! Ut (eller in) och fotografera rörelse (eller kanske brist på) allihop!


Vasagatan
Jag visste inte riktigt vad jag skulle fota för veckans tema, så jag tog bara med mig
kameran när
jag åkte till jobbet och hoppades på att jag skulle komma på nåt. Och det gjorde jag! Här är Vasagatan i Stockholm strax efter klockan fem, mycket rörelse! :)

 Länge sen

Oj, vad länge sen det är sen jag bloggade sist nu. Det skyller jag på att jag varken haft orken eller lusten att kladda ner nåt här.

Så vad har hänt sen sist? Ja-a... jag har fått jobba en del, tre dagar förra veckan och fyra dagar veckan innan det, om jag kommer ihåg rätt. Det är ju bra. Sen har jag också fått veta att jag kommer att få jobba där i sommar när folk är på semester. Jag kanske till och med får ett vikariat över sommaren, vilket vore väldigt bra.

Jag har också bestämt mig för att flytta hem igen... helt enkelt för att jag inte har råd att bo här när jag bara har en timanställning. Sen vill jag inte bo kvar här heller, så det är lika bra att flytta hem igen, till att börja med. Det är så klart inte så jätteroligt att behöva flytta hem igen, men det finns både för- och nackdelar med det, som med allt annat. Säger upp lägenheten den här veckan och det är tre månaders uppsägningstid så senast den 31:a juli flyttar jag ut helt. Förhoppningsvis hittar hyresvärden en ny hyresgäst som kan och vill flytta in tidigare, skulle spara en del pengar då.

Har ni sett TV-serien House, om läkaren Gregory House? Om inte, se till att göra det då! Jag är helt beroende av den, är inne på tredje säsongen nu (har sett sex avsnitt, tror jag), som sänds för fullt i USA. Jag kan inte få nog av serien. House är en riktig skitstövel egentligen, men jag älskar hans personlighet ändå. :D
Det roligaste är nog hans nedlåtande kommentarer mot hans kollegor när det visar sig att han har rätt i nåt, som han oftast har. :)

Inatt fortsätter också Heroes, underbart!

Fick veta idag att hemsidan för vårt korplag i fotboll som vi hade på gymnasiet finns kvar! Vi hade en jätteseriös hemsida, med bl.a. matchrapporter(!), men vi var nästan sämst i vår serie. Haha. Ta en titt HÄR. :)

HouseMD

 Tisdagstema vecka 14

Tema: Vårtecken

Den här körde vi visserligen förra året med, men det känns ändå som om det är dags. Speciellt som så många nya nu deltar och alla måste ju få chansen att dokumentera sina vårtecken.

Vinterjackor
När jag skulle gå ut idag och hitta ett bra motiv till veckans tema så gömde sig
solen bakom molnen och vägrade sen komma fram igen, då tyckte jag inte att
det var lika roligt att gå ut, så jag fick komma på nåt här inne istället.

När man hänger in sina vinterjackor i skåpet/garderoben är väl ett utmärkt vårtecken?
:)
RSS 2.0