Nya filmer

Här är lite trailers till filmer jag vill se:


The Reader
The Ugly Truth
Che
The International

Slumdog Millionaire Helg i Finland

Ungefär fyra timmar kvar av sista natten på den här arbetsperioden, sen är det en ny ledighetsperiod på fem nätter. Skönt. För ett par timmar sen var jag väldigt seg och trött och undrade hur jag skulle orka hela passet, men jag fick vila en stund så nu kommer jag orka ända till sju, med lite vilja.

Fredag imorgon (idag egentligen), det innebär att jag ska ta båten till Finland på kvällen. Det är alltid kul att åka dit, men anledningen till att jag gör det den här gången är väl inte så jätterolig. Min farfars begravning äger rum på lördag. Han dog för två veckor sen efter en tid sjukdom, dessutom började han bli gammal, så det kom inte så oväntat... men det är alltid tråkigt när det väl sker. Vila i frid.

◊◊◊

Var och såg Changeling på bio innan jobbet. En verklighetsbaserad historia. Just att den var verklighetsbaserad gjorde att den var rätt hemsk. Men den var bra. Se den.

Har tänkt att jag ska börja gå på bio lite oftare. En del filmer måste ju nästan ses på bio och det är alltid kul att se film på bio. 3-4 gånger i månaden borde jag ha råd med. Nästa film jag planerar att se är nog Australia eller The Curious Case of Benjamin Button...

Trevlig helg.

 Natt på sjukhuset

En månad har hunnit gå sen jag skrev nåt här senast... börjar nästan bli en vana att börja mina inlägg så där, men jag kommer inte att lägga ner bloggen. Ska försöka skriva lite oftare, om det nu är nån som läser längre.

Det har väl inte hänt så jättemycket på det här nya året ännu. Började jobba natt igen för drygt två veckor sen (sitter på jobbet nu) och ska göra det till den 22:a maj, hela fyra månader alltså. Det blir lite extra pengar och lite mer ledigt. Det känns ganska bra.
Delar av första ledighetsperioden (tre dagar förra veckan) tillbringades nere i Malmö. Träffade bland annat Allie över en fika, det var trevligt att få möta personen bakom bloggen.

Det kommer nog att bli en liten ändring på min tillvaro nästa vecka. Vad det är tänker jag inte skriva förrän tidigast imorgon.

 Lista #15

Malin har tjatat lite... nej, tjatat mycket på mig att jag ska göra "hennes lista". Så okej, här är din jäkla lista! Hehe.

4 av mina favorit TV-program
- Prison Break
- Californication
- CSI (Las Vegas så klart!)
- Hockeykväll

4 saker som jag gjorde igår

- Vaknade och steg upp
- Satt vid datorn
- Packade
- Åkte till jobbet

4 saker som jag ser fram emot
- När klockan blir sju och jag får åka hem och sova
- Nån dag nästa vecka
- Close-Up Båten
- Sommaren

4 favoritrestauranger
- Sultan Pizza & Kebab (Kungshallen)
- Taco Bar
- Jag kommer...
- ...inte på nån mer.

4 saker på min önskelista
- Att
- Allt
- Blir
- Bättre

4 personer som jag utmanar
- Inte
- Nån
- Person
- Alls

RSS 2.0