Kasslerjambalaya
Dagens middag bestod av kasslerjambalaya. Det är väldigt gott och enkelt att tillaga... passar utmärkt för en latmask som mig, haha. Här är receptet (tack för det, Tasty ;)):
Kasslerjambalaya - 4 portioner
Du behöver...
...3 deciliter långkornigt ris
...4 deciliter vatten
...1/2 tesked salt
...500 gram krossade tomater smaksatta med chili
...2 paprikor i olika färger
...1 morot (Egentligen ska det vara nån lök, men det tycker inte jag om.)
...500 gram kassler
...Tabasco
Kasslerjambalaya - 4 portioner
Du behöver...
...3 deciliter långkornigt ris
...4 deciliter vatten
...1/2 tesked salt
...500 gram krossade tomater smaksatta med chili
...2 paprikor i olika färger
...1 morot (Egentligen ska det vara nån lök, men det tycker inte jag om.)
...500 gram kassler
...Tabasco
- Lägg riset i en panna/kastrull och häll över tomatkross, vatten och salt. Låt koka cirka 10 minuter under lock.
- Skölj, kärna ur och strimla paprikorna. Skala och skär moroten. Strimla kasslern.
- Blanda ner paprika, morot och kassler i pannan/kastrullen och låt koka ytterligare cirka 10 minuter. Stänk gärna över några droppar tabasco.
- Servera kasslerjambalayan med mer tabasco för den som så önskar, gräddfilsklick och bröd.
Ser skitgott ut :D
Postat av: Punkie
Shit, det såg ju skitgott ut! Måste jag testa nångång, kassler is the shit *hihi*
Postat av: Allie
Det ser riktigt gott ut. Och det ska väl till o med jag kunna reda ut. Värt o testa iaf. =)
Postat av: Samira